Høstens dugnadsprodukter får du hos Idrettsdugnad

Høstens dugnadsprodukter

Her er høstens dugnadsprodukter fra Idrettsdugnad. Den store nyheten er håndsprit i små hendige 50 ml. flasker. Håndsprit er et produkt som alle har bruk for i tidene vi er inne i nå. Håndsprit har kommet for å bli og er et produkt som vi trenger påfyll av etter hvert som vi går tomme hjemme og når vi er ute på reise.

Håndspritflaskene har en fortjeneste på hele 50% til klubben. De sendes i esker med 100 flasker. Idrettslagene kan selv velge hvordan de vil fordele antallet på medlemmene i klubben. Et eksempel er hvis fire medlemmer går sammen om en eske. De får da 25 flasker med håndsprit hver. Flaskene selges så i pakker på 5 med en utsalgspris på kr 250,-. Dette er absolutt en av høstens beste dugnadsprodukter. Bestill esker med håndsprit her.