Frøya IL har tjent kr 214.452,-

dugnad frøya il

Frøya IL har tjent hele kr. 214.452,- på årets store dugnad. Dugnadsansvarlig i klubben og gruppeleder for fotball, Mats Ove Bremnes er godt fornøyd med fortjenesten klubben har fått. Vi har solgt 900 sekker med toalettpapir og 432 sekker med kjøkkenruller, sier Mats Ove. Her har det virkelig gått unna og medlemmene i klubben har gjort en fantastisk jobb.

Medlemmene i Frøya IL er i full gang med høstens store dugnad.

Årets dugnad er idrettslagets store happening i klubben og alle medlemmene hjelper flittig til. Pengene vil virkelig komme godt med i klubbkassen. Pengene går direkte tilbake til barneidretten i form av innkjøp av drakter, deltakelse på diverse arrangement, cuper, stevner etc. og utstyr barna trenger i klubbens mange idretter, som er fotball, turn, håndball og basket.